Raspuns din partea unui pocait, la comentariul de pe Romania Military

 La articolul  despre tentativa de asasinat a lui Trump, userul @radu2 posteaza urmatorul comentariu:

Aproape ma simt ca ala din povestea cu imparatu gol si care se plimba de colo colo si nimeni n-avea tupeul sa-i zica ori nu vedea ca de fapt e gol si nu porta cine stie ce haine super sofisticate.

Hai sa vedem ce zice Donald despre momentele alea, cu atentatu

https://www.defenseromania.ro/in-primul-discurs-dupa-atentat-trump-povesteste-in-detaliu-momentul-in-care-a-fost-impuscat-el-promite-sa-vindece-o-america-divizata_629303.html

„”“Am auzit un şuierat puternic şi am simţit că ceva m-a lovit foarte, foarte tare în urechea dreaptă”, a povestit Trump, cu un bandaj gros acoperindu-i încă urechea. “Mi-am spus: “Uau, ce a fost asta? Nu poate fi decât un glonţ şi mâna dreaptă mi s-a umplut de sânge când am dus-o la ureche”, a continuat el. “”

Putem sa ne uitam la imagini, si sa vedem ca mana lui dreapta nu are nici macar un strop de sange pe ea. Deci ori Trump chiar habar n-are pe ce lume traieste si e rupt de realitate (mult mai rau decat Biden) ori s-a incurcat in manaria aia cu atentatu

In plus, rana nu ar fi necesitat nici macar o copca, conform lui fi-su

Donald a zis si ca nu vrea sa mai vorbeasca despre atentat, „pentru ca e prea dureros pentru el”. Dat fiind ca nu a eliberat nici pana acum nici un fel de certificat medico-legal oficial, din partea medicilor care l-ar fi tratat, imi spune ca totul s-a fasait deja pentru el, si ca nu vrea sa se mearga prea adanc la detalii pentru ca ar confirma ceva ce nu-i convine.

Altfel, Trump, un laudaros (si mincinos, asemanator cu ala de-l admira el atat, Putin, posibil sefu lui, sau cel putin santajistu sef al lui) notoriu, ar fi aparut peste tot cu acel certificat si cu povestea supravieturii lui miraculoase, sa ridice masele in favoarea lui. Asa, pare ca vrea sa o alse balta, asa cum a cazut, si sa nu se investigheze mai departe.

Mai degraba trebuie urmat principul ala cu follow the money, si vazut cine il sprijina pe Trump si cine pe Biden. Adica, din cate inteleg, Trump e ala cu eliminarea taxelor pentru ultra-bogati (aia 1% cum le zice acolo) iar Biden e ala cu drepturiloe muncitorilor sau lupta contra incalzirii globale (care ar afecta industria petroliera si de gaze) si eliminarea datoriilor medicale (care ar afecta masiv industria medicala si a asigurarilor la americani, care sunt uriase si ele), Trump apare de partea Rusiei in Ucraina, ceea ce afecteaza industria militara (si zic eu, interesele SUA dar si ale Romaniei, ceea ce e cel mai important pentru noi, care trebuie sa gandim in termenul Rusia delenda est) sunt tabere si tabere.

Ambele tabere au si extreme tot mai varza cu capu, unii sunt cu woke, drepturile lgbtxyz si blm, ailalti sunt secte neo-protestante (pocaiti, cum le zicem aici) care vor sa instaureze un regim de tip taliban, doar ca nu islamic ci conform ideologiei lor sectante.

 

Asa ca raspunsul unui pocait este urmatorul:

 

Esti dus rau, fratioare! Regim de tip taliban avem deja. Adus de ai tai din nou. Unul identic cu cel din China. Ca la asta lucreaza Europa acum. Si America lui Biden. Si pana la urma, nu stim ce regim vrea sa instaureze Trump, dar pacea din Orientul Mijlociu i se datoreaza. Erodata apoi de regimul Obama din nou. Tampeniile care le spui despre preferintele Romaniei sunt doar preferintele celor care vor inapoi in sfera de influenta a Rusiei. Ca intr-acolo impinge regimul Obama Romania si daca nu vedeti asta, va meritati soarta.

Ce vrea un pocait? Nici macar pe Trump. Noi ne asteptam rapirea (the rapture) si pana atunci, ne rugam Domnul nostru sa pastreze cat mai mult din "lumea veche, crestina" pana la venirea Lui. De aia sunteti furiosi, dar aveti un pic de rabdare, nu mai dureaza mult. Daca vreti unda verde pentru ce aveti de gand sa faceti, puneti mana si inlesniti evanghelizarea, pentru ca numarul celor alesi sa se implineasca si mai repede. Apoi puteti sa va dati drumul la nebunia voastra, in toata "splendoarea" ei. Pana atunci, nu sunteti lasati. Puteti face cate spume la gura vreti. Nu sunteti lasati. 


Comments

Popular posts from this blog

Noua harta a Europei

Noul normal - viata intr-o zona activa seismic

Bring the Land of the Bible to your doorstep!

The subscription box that follows in the footsteps of Jesus, delivering the best artisanal food, crafts, and content from across the Holy Land straight to your door.

Join us on a journey that brings the Land of the Bible, it's people and it's history to life while supporting the people who call Israel home.

Get Started

Total Pageviews