In orice criza exista si o oportunitate. Oportunitatea Europeana

 Comentariul meu la articolul cu acelasi nume de pe RumaniaMilitary.ro 


"E clar că Lumea liberă are o problemă, e clar că Europa, așa cum e ea acum are o problemă"


Sunt o serie de probleme (mai degraba, un lant al slabiciunilor) create intentionat de fortele pro globaliste. Toate politicile neo-liberale, toate atacurile asupra structurii de baza a societatii din lumea libera - familia, virarea fortata catre neo-marxism,  atacarea religiei crestine prin obstructionare in favoarea unor religii invazive, de asemenea importate cu forta prin politici agresive de migratie. slabirea puterii financiare a occidentului si distrugerea intentionata a bazei industriale, lansarea de pandemii provocate, slabirea fortelor armate prin subdotare dar si prin inlocuirea Bibliei si activitatilor relgioase si promovarea activitatilor si persoanelor membre LGBT etc., agresarea si in multe cazuri, inchiderea marilor ferme pe motive absolut batjocoritoare, in conditiile in care nici una din tarile "blocului inamic" nu au astfel de actiuni. Unde ati fi crezut ca duc toate astea? Pai suntem in plin proces de prabusire a lumii libere. Toata lumea recunostea ca dupa pandemie, lumea libera va fi mai putin libera. In primul rand pierdem, putin cate putin, lubertatea de miscare/circulatie, prin diverse mijloace: legi, taxe, inmatriculari digitale, etc.


Vor supra satura omenirea cu razboaie. Pana cand vor renunta la sveranitate si libertate in schimbul pacii. Ne indreptam cu pasi rapizi intr-acolo.


"Europa, așa cum e ea acum"


Multora va convine asa cum e ea acum. Si sunteti destui cat sa conteze, cat sa continue Europa pe acelasi drum (si ca sa continue, aveti nevoie de o SUA neo-marxista). Daca nu exploda scandalul Barnevernet la timp, nimeni nu ar fi aflat ca Romania lui Iohannis pregatea exact acelasi timp de legi si mecanisme, in colaborare cu nemernicii aia de nordici. Si o puzderie de multe altele. 


Toate astea  nu au aparut peste noapte, si oricui a indraznit sa alerteze i s-a bagat pumnul in gura,  Obstacolele au fost date la o parte mai mult sau mai putin violent. Trump a fost doar contravalul in tesatura urzita de Democrati, anomalia care se straduia sa repare ce stricau ei, A intarit economia SUA, a refacut puterea armata, a dat ultimatum in ce priveste sumele alocate armatei Europei amortite de prea multa bunastare (cu terapie de soc, desigur, pentru ca altfelnimeni nu te ia in seama),  A atenuat masiv rezultatele politicilor Democratilor si daca azi inca suntem liberi, este datorita lui Dumnezeu si a lui Trump si consilierilor crestini. Desigur ca atacurile la adresa lui cotinua cu furie, doar a stricat multe ape. Si il injura toti cei carora le convine noua Europa si unde se indreapta ea.  Sa nu uitam ca Europa s-a ridicat impotriva lui Trump. Desi ii datoreaza supravietuirea.


Lumea libera are nevoie de o SUA libera, cosmarul globalistilor. 


Oportunitati in lumea asta? Erau mai multe si mai sanatoase inainte de nebunia asta, bazate pe merit/valoare. Dar nemernicii au nevoie de un anumit mediu ca sa se simta in largul lor. De aceea nu vor considera niciodata salvarea Americii o oportunitate pentru ei si nebuniile lor. Noaptea mintii? Nu. Noaptea lor.  A vampirilor.




Comments

Popular posts from this blog

Noua harta a Europei

Noul normal - viata intr-o zona activa seismic

Bring the Land of the Bible to your doorstep!

The subscription box that follows in the footsteps of Jesus, delivering the best artisanal food, crafts, and content from across the Holy Land straight to your door.

Join us on a journey that brings the Land of the Bible, it's people and it's history to life while supporting the people who call Israel home.

Get Started

Total Pageviews