Sperante pentru crestinii vaccinati cu mRNA

 Ascultarea de Domnul Dumnezeu este cheia

Am doua vesti bune sa comunic celor care au cedat presiunilor din jur si au acceptat sa fie vaccinati:

Prima este ca salvarea nu tine de puritatea genetica. Este drept, era bine sa nu fie facuta, pentru ca scutea de multa suferinta in trup, dar sa ne amintim de Noe, sotiile fiilor lui erau alterate genetic si au fost salvate pentru ca au ascultat si au intrat in corabie. Cuvantul spune ca Noe si sotia erau curati, si prin urmare, si fiii lor. De sotii nu spune nimc, dar in Cartea lui Enoh spune ca toate trei erau alterate genetic. Plus, Biblia confirma apoi ca acest lucru era real.

A doua este ca ascultarea de Dumnezeu impiedica manifestarea genelor straine. Pe linia lui Ham au aparut majoritatea uriasilor. Pe linia lui Iafet avem doi uriasi. Pe linia lui Sem nu avem nici unul. Asadar, nici un motiv pentru copiii lui Dumnezeu sa-si piarda nadejdea. Dar, aveti mai multa incredere in El data viitoare! Bagati de seama sa nu fiti inselati. Toti suntem datori sa o facem. Si ca o rugaminte, incetati sa faceti lobby pentru vaccinare, daca este cazul. 



Comments

Popular posts from this blog

Noua harta a Europei

Noul normal - viata intr-o zona activa seismic

Bring the Land of the Bible to your doorstep!

The subscription box that follows in the footsteps of Jesus, delivering the best artisanal food, crafts, and content from across the Holy Land straight to your door.

Join us on a journey that brings the Land of the Bible, it's people and it's history to life while supporting the people who call Israel home.

Get Started

Total Pageviews