O cu totul alta Rusie se va trezi curand...

UPDATE:

Lucrurile se misca ametitor de repede. Iran isi pregateste trupele pentru a veni in ajutorul lui Putin. De asemenea, Erdogan si-a anuntat telefonic sprijinul fata de Putin. De unde rezulta clar ca acea tara nespecificata din Orientul Mijlociu pe care Rusia o acuza de implicare este Israel! Asistam la preludiul invaziei Israelului! 

Articolul original

 Deja, autoritatile Ruse acuza de implicare Statele Unite, Marea Britanie si o tara nespecificata din Orientul Mijlociu! Parerea mea este ca la sfarsitul razboiului civil ne vom confrunta cu o Rusie complet transformata. Acea Rusie cu un conducator pe care insusi Dumnezeu are necaz! Conducator care va strange o multime de armate in jurul sau si va porni impotriva Israelului pe muntii caruia isi va gasi sfarsitul. Timpul este foarte aproape. Si rog cititorii sa-si aduca aminte ca evenimentului descris in Ezechiel 38 ii urmeaza un cotremur extrem de violent, posibil peste grad 10 Richter. Ar trebui ca toata populatia Romaniei sa stie ca atunci cand armatele lumii vor pleca catre Israel, e timpul sa se iasa din case si sa se ia drumul muntilor pentru ca unui asa cutremur ii urmeaza tsunami-uri care vor scufunda insule.





Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Noua harta a Europei

Noul normal - viata intr-o zona activa seismic

Bring the Land of the Bible to your doorstep!

The subscription box that follows in the footsteps of Jesus, delivering the best artisanal food, crafts, and content from across the Holy Land straight to your door.

Join us on a journey that brings the Land of the Bible, it's people and it's history to life while supporting the people who call Israel home.

Get Started

Total Pageviews