Israel at war! How close is the total destruction of Damascus?

La cat de ametitor se desfasoara evenimentele, Rapirea este foarte aproape. Se apropie momentul cand Damasc va fi distrus ca oras pentru a nu mai fi reconstruit NICIODATA. Si apoi vine evenimentul din Ezechiel 38, cand o mare parte din tarile lumii isi vor trimite trupele impotriva Israelului. Asa ca Rapirea este chiar dupa colt. Fiti gata, puneti-va viata in randuiala, impacati-va cu Domnul Dumnezeu. Mantuirea este personala, toti avem nevoie ca sangele Domnului Isus sa ne spele pacatele. Indiferent de rasa, de religie, de orice am crede noi ca suntem datori sa facem conform datinilor populare, nimic nu mai conteaza. Ateu, musulman, hindus, mosaic, crestin etc. doar prin Domnul Isus, prin jertfa lui de pe cruce avem salvarea vesnica.

Inevitabil, vor fi foarte multi care vor rata evenimentul rapirii. Pentru acestia am un cuvant de spus. Imediat dupa rapire (sau indiferent cum o vor numi-o ulterior stapanii lumii) vor incepe 7 ani de necazuri cumplite, cu miliarde de morti. Indiferent cu ce minciuni va vor alimenta, vreau sa stiti ca in aceasta perioada (in care falsul mesia va fi investit cu toata puterea lui Lucifer pentru a va insela) mai aveti o SINGURA sansa sa fiti salvati ca prin urechile acului. ULTIMA! Intelegeti? Ultima (si ma adresez tuturor celor ramasi, indiferent de pozitie sociala, functii, grade - salvarea sufletului vostru e tot ce mai conteaza pe lume)! Sa fiti omorati pentru credinta voastra in Domnul Isus, sa vi se ia viata pentru numele Lui. Situatia va fi atat de cumplita, incat este putin probabil sa reusiti. Dar este posibil si e ultima voastra sansa de salvare. Totusi, va implor, nu ratati rapirea. Impacati-va cu Dumnezeu acum, in momentul in care cititi aceste randuri!

Comments

Popular posts from this blog

Noua harta a Europei

Noul normal - viata intr-o zona activa seismic

Bring the Land of the Bible to your doorstep!

The subscription box that follows in the footsteps of Jesus, delivering the best artisanal food, crafts, and content from across the Holy Land straight to your door.

Join us on a journey that brings the Land of the Bible, it's people and it's history to life while supporting the people who call Israel home.

Get Started

Total Pageviews