Posts

Showing posts from June, 2024

Dystopia!

Image
 Software-ul este gata, inclusiv testat, legislatia este aprobata in regim de urgenta, hardware-ul este pe cale sa fie instalat peste tot. Digi24: "Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență pentru modificarea Codului Rutier, inspirată de legile din Vestul Europei. Pe șoselele din România vor apărea sute de camere inteligente care să vegheze traficul non-stop, iar cei care nu respectă Codul Rutier o să primească amenzile acasă. În plus, Poliția va accepta, pentru prima dată în istorie, filmări făcute de oamenii din trafic în care apar șoferi agresivi. Agenții vor putea dea amenzi în baza videoclipurilor depuse de orice persoană. Ofițerii pun însă câteva condiții, în așa fel încât oamenii să nu se vâneze sau să se răzbune cu ajutorul Poliției.."   Intotdeauna i-au curs Securitatii balele pentru un astfel de sistem. Acum il are.   Incotro? Toata lumea stie:

mRNA future

Image

You need to know!

Image

Break your chains!

Bring the Land of the Bible to your doorstep!

The subscription box that follows in the footsteps of Jesus, delivering the best artisanal food, crafts, and content from across the Holy Land straight to your door.

Join us on a journey that brings the Land of the Bible, it's people and it's history to life while supporting the people who call Israel home.

Get Started

Total Pageviews